00

Cart

Livrare gratuita la comenzi de peste 2000 lei!
0740 323 885 / Suport Telefonic / Luni - Vineri - 09:00 - 18:00

AcasaMetode de plata

Metode de plata

Comandand de pe depo24.ro puteți folosit următoarele metode de plata:

1. Numerar la livrarea coletului

Contravaloarea produselor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră sau prin card bancar în cazaul livrărilor în EasyBox.

2. Online cu cardul bancar prin STRIPE (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard).

Dacă ați ales metodă de plată „Online cu card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina de finalizare a comenzi.
– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub siglaVisa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor online același nivel de securitate că cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.
Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Finalizarea și platirea unei comenzi implică acceptarea și conformarea cu termenii și condițiile noastre prezentate pe site.